Υλικά:
500γρ. ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΡΕ2 ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
1/4 ΛΑΧΑΝΟ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΠΑΝΤΖΑΡΙ
1 ΚΑΡΟΤΟ
5-6 ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ
ΆΝΗΘΟ ΚΑΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΠΙΠΕΡΙ ΦΡΕΣΚΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΧΥΜΟ ½ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
1/2 ΦΛΙΤΖ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ 2 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΓΙΑ 30΄-40΄. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΖΩΜΟ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 15΄. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ 6-7’. ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ, ΡΟΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΤΟ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ,ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 10΄. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΕΜ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ, ΑΡΚΕΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ.
ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΑΤΟ.