Υλικά:
Αυγά
Ξύδι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
1) Γεμίστε ένα τηγάνι με νερό, μέχρι τη μέση περίπου. Προσθέστε ελάχιστο ξύδι (όχι πολύ όμως γιατί τα αβγά σας θα πάρουν τη γεύση του) και λίγο αλάτι και πιπέρι και αφήστε το να βράσει.
2) Χαμηλώστε τη φωτιά ώστε το νερό να μη κοχλάζει αλλά να σιγοβράζει. Σπάστε το αβγό σε ένα μπολ. Όσο πιο φρέσκο είναι το αβγό σας, τόσο πιο ωραία εμφάνιση θα έχει αφού έχει γίνει ποσέ.
3) Ρίξτε αργά και με προσοχή το αβγό μέσα στο νερό. Μη το κουνήσετε ή πειράξετε μέχρι να γίνει.
4) Βγάλτε το αβγό με τρυπητό κουτάλι.
Αυγά
Ξύδι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
1) Γεμίστε ένα τηγάνι με νερό, μέχρι τη μέση περίπου. Προσθέστε ελάχιστο ξύδι (όχι πολύ όμως γιατί τα αβγά σας θα πάρουν τη γεύση του) και λίγο αλάτι και πιπέρι και αφήστε το να βράσει.
2) Χαμηλώστε τη φωτιά ώστε το νερό να μη κοχλάζει αλλά να σιγοβράζει. Σπάστε το αβγό σε ένα μπολ. Όσο πιο φρέσκο είναι το αβγό σας, τόσο πιο ωραία εμφάνιση θα έχει αφού έχει γίνει ποσέ.
3) Ρίξτε αργά και με προσοχή το αβγό μέσα στο νερό. Μη το κουνήσετε ή πειράξετε μέχρι να γίνει.
4) Βγάλτε το αβγό με τρυπητό κουτάλι.