Υλικά
2,5-3 κιλά λαγό4 κιλά μικρά κρεμμύδια
3-4 φύλλα δάφνης
2 μεγάλες ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες
4 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε το κουνέλι ή το λαγό σε μερίδες. Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια και τρυπάμε μερικά για να βάλουμε μέσα τους απο μια σκελίδα σκόρδο.
Σοτάρουμε το κρέας σε ζεστό λάδι και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Το αφήνουμε σκεπασμένο για λίγα λεπτά και μετά προσθέτουμε το κόκκινο κρασί. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και 2 φλιτζάνια νερό. Βράζουμε για περίπου 1 ώρα.