ΥΛΙΚΑ
1κιλό ψιλοκομμένα Πράσα1κιλό Αλεύρι από Καλαμπόκι
1 αυγά
1 κιλό Λάδι
150γρ. Φέτα
½ λίτρο Γάλα Φρέσκο
Βραστό Νερό
Αλατοπίπερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το αλεύρι σε ταψί (σινί) και βράζουμε αρκετό νερό ώστε ρίχνοντάς το στο αλεύρι να δημιουργηθεί ένα βουνό από ζύμη (ζεμάτισμα). Απομακρύνουμε τη ζύμη αυτή προς την άκρη του ταψιού. Τώρα στη μέση ακριβώς ρίχνουμε τα πράσα ψιλοκομμένα, αλάτι , πιπέρι, το λάδι, τα αυγά και τρίβουμε αυτά με τα χέρια μας να μαραθούν. Αφού μαραθούν προσθέτουμε το τυρί και αναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο ταψί μας. Βάζουμε αυτό στο φούρνο.
Αφού ψηθεί και ροδοκοκκινίσει πολύ το βγάζουμε και ρίχνουμε αμέσως το ζεστό γάλα.