English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

17 Νοεμβρίου 2011

Iσπανική κρύα σούπα

Υλικά
- 5 ντομάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες
- 2 αγγούρια, ξεφλουδισμένα και κομμένα
- 1 μεγάλο κρεμμύδι,ψιλοκομμένο
- 1 μέτρια πράσινη πιπεριά, καθαρισμένη και κομμένη
- 2 κουτ. γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο
- 1 κουτ.σούπας ντοματοπελτέ
- ¼ φλιτζάνι ξύδι από κόκκινο κρασί
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 φλιτζάνια κρύο νερό
– 4 κουτ. γλυκού αλάτι

Εκτέλεση
- Ανακατέψτε το αγγούρι , την ντομάτα, το κρεμμύδι, την πράσινη πιπεριά και το σκόρδο σε ένα βαθύ μπολ.
- Προσθέστε ανακατεύοντας νερό, ξύδι και αλάτι.
- Πολτοποιήστε το μίγμα στο μίξερ, προσθέτοντας δύο φλιτζάνια κάθε φορά.
- Χτυπήστε το ελαιόλαδο μαζί με τον ντοματοπελτέ με ένα χτυπητήρι μέχρι να γίνει πουρές.
- Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί.
- Σκεπάστε το μπολ καλά με αλουμινόχαρτο ή μεμβράνη.
- Βάλτε το στο ψυγείο και σερβίρετέ την δροσερή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...