Υλικά
• 1200 γρ. γαλέο φιλέτο κατεψυγμένο
• αλάτι
• πιπέρι
• 2-3 ώριμες ντομάτες τριμμένες
• σπανάκι (όσο θέλουμε)
• ελαιόλαδο
• 1 λεμόνι
• λίγο ψιλοκομμένο άνηθο
• 1200 γρ. γαλέο φιλέτο κατεψυγμένο
• αλάτι
• πιπέρι
• 2-3 ώριμες ντομάτες τριμμένες
• σπανάκι (όσο θέλουμε)
• ελαιόλαδο
• 1 λεμόνι
• λίγο ψιλοκομμένο άνηθο
Εκτέλεση
Τοποθετούμε το ψάρι μας σε ένα ταψί και το αλατοπιπερώνουμε.
Βράζουμε το σπανάκι μας (για λίγα λεπτά μόνο) και το βάζουμε πάνω από το ψάρι. Προσθέτουμε τη ντομάτα και τον άνηθο, στύβουμε ένα λεμόνι και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στο φούρνο για 1/2 ώρα στους 180°C.