Υλικά
1 Στήθος κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια κομμένο
1 Πακετάκι μακαρόνια πένες
1 Κρέμα γάλακτος μεσεου μεγέθους
200 γρ Τυρί ένταμ
1/2 Κύβο κνορ κοτόπουλο
Αλάτι ελάχιστο
Μια πρέζα πιπέρι
Μια πρέζα πάπρικα
Εκτέλεση
Σε μια κατσορολα θα βάλετε το νερό με το αλάτι και μόλις πάρει βράσει, θα ρίξετε τις πένες σας. Μόλις γίνουν, θα τις στραγγίξετε και θα τις αφήσετε στην άκρη1 Στήθος κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια κομμένο
1 Πακετάκι μακαρόνια πένες
1 Κρέμα γάλακτος μεσεου μεγέθους
200 γρ Τυρί ένταμ
1/2 Κύβο κνορ κοτόπουλο
Αλάτι ελάχιστο
Μια πρέζα πιπέρι
Μια πρέζα πάπρικα
Εκτέλεση
Πλένετε καλά το στήθος κοτόπουλου και το κόβετε σε μικρές μπουκιές. Σε ένα τηγάνι βάζετε ελάχιστο ελαιόλαδο και ρίχνετε μέσα το κοτόπουλο σας. Το αφήνετε να ψηθεί καλά και να εξατμιστούν όλα τα υγρά. Ρίχνετε ελάχιστο αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα και μισό κύβο knor. Ανακατεύετε καλά. Προσθέστε και την κρέμα γάλακτος και αφήνετε να βράσει για 5 λεπτάκια
Παίρνετε ένα ταψάκι μετρίου μεγέθους, ρίχνετε τις πένες μέσα και από επάνω ρίχνετε την κρέμα γάλακτος με το κοτόπουλο. Το ανακατεύετε πολύ καλά να πάει παντού η κρέμα και το κοτόπουλο. Τρίβετε από πάνω edam μέχρι να το καλύψετε όλο το ταψί. Το βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να πιάσει μια χρυσή κρούστα από πάνω