Υλικά
- 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμενο
- 1 κ.γ. κύμινο
- λίγη κανέλα
- 2 κοκκινες πιπεριες καυτερες ψιλοκομμένες
- 1 ντομάτα τριμένη
- 4 τορτίγιες
Εκτέλεση
- Σωτάρετεσε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι και προσθέτω το σκορδο, το κύμινο, την κανέλα και τις πιπεριές ανακατευοντας διαρκώς. Προσθέτετε τον κιμά ανακατευοντας συνέχεια για να σωταριστεί πολύ καλά και να ανακατευτει με τα μπαχαρικά.
- Προσθέτετε την ντομάτα, το αλάτι και λίγο νερό. Σιγοβράζει μέχρι να εξατμιστει το νερό τελείως.
Ζεσταίνετε λίγο τις πιτες . Βάζετε επάνω τους τον κιμα και τις διπλώνω σε ρολά.
(Μπορείτε να βάλετε μαζί με τον κιμά στις πίτες πριν τις δίπλώσετε και λίγο τυρι τσενταρ)
- 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμενο
- 1 κ.γ. κύμινο
- λίγη κανέλα
- 2 κοκκινες πιπεριες καυτερες ψιλοκομμένες
- 1 ντομάτα τριμένη
- 4 τορτίγιες
Εκτέλεση
- Σωτάρετεσε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι και προσθέτω το σκορδο, το κύμινο, την κανέλα και τις πιπεριές ανακατευοντας διαρκώς. Προσθέτετε τον κιμά ανακατευοντας συνέχεια για να σωταριστεί πολύ καλά και να ανακατευτει με τα μπαχαρικά.
- Προσθέτετε την ντομάτα, το αλάτι και λίγο νερό. Σιγοβράζει μέχρι να εξατμιστει το νερό τελείως.
Ζεσταίνετε λίγο τις πιτες . Βάζετε επάνω τους τον κιμα και τις διπλώνω σε ρολά.
(Μπορείτε να βάλετε μαζί με τον κιμά στις πίτες πριν τις δίπλώσετε και λίγο τυρι τσενταρ)