Υλικά:
1 μπαγκέτα1 τσίλι
4 σκελίδες σκόρδο
200 γραμμ. βούτυρο
θυμάρι
αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα γουδί τα σκόρδα, την ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά, το θυμάρι και το αλατοπίπερο και ομογενοποιούμε. Ύστερα προσθέτουμε το μυρωδάτο μίγμα στο βούτυρο και ανακατεύουμε καλά
Κόβουμε σε φέτες την μπαγκέτα (αφήνοντας τις φέτες ενωμένες στο κάτω μέρος της) και ανάμεσά τους βάζουμε μπόλικο βούτυρο. Ψήνουμε την μπαγκέτα στους 180 βαθμούς για 10’.