Υλικά{για 2 άτομα}
250 γρ. σπαγγέτι100 γρ. φέτα
2 αυγά
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Bράζετε τα μακαρόνια για 10 λεπτά και τα σουρώνετε. Λιώνετε με το πιρούνι τη φέτα. Bάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι το λάδι να κάψει. Xτυπάτε τα αυγά με το πιρούνι. Pίχνετε μέσα στο τηγάνι τα μακαρόνια, τη φέτα και τα αυγά. Aφήνετε την ομελέτα να τηγανιστεί από τη μία μεριά και στη συνέχεια τη γυρίζετε και από την άλλη.
(Mπορείτε να προσθέσετε επιπλέον στην ομελέτα σας λίγο μπέικον ή λουκάνικο και μερικά φύλλα μαϊντανό)