Υλικά:
500γρ. ρεβίθια4 ξεφλουδισμένες μελιτζάνες
1 ώριμη ξεφλουδισμένη ντομάτα
λάδι
λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι.
1κ.σ. τριμμένο σκόρδο.
2κ.σ. ψιλλοκομμένο μαϊντανό
2κ.σ. τρμμένη φέτα
Εκτέλεση
Από το βράδυ μουλιάζουμε τα ρεβύθια σε νερό. Το πρωί τα πλένουμε καλά καλά και μετά τα βράζουμε σε μπόλικο νερό για 60 λεπτά σε δυνατή φωτιά, μαζί με τη ντομάτα, το αλατοπίπερο και το λάδι.
Τηγανίζουμε σε μακρουλές λεπτές φέτες τις μελιτζάνες.
Βάζουμε τα βρασμένα ρεβίθια σε ένα ταψί, τα καπακώνουμε με τις μελιτζάνες, κι απο πάνω σκορπάμε το σκόρδο, το μαϊντανό και τη φέτα.
Βάζουμε το ταψί στο φούρνο στους 200 για περίπου 15 λεπτά και είναι έτοιμα.