English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

2 Μαρτίου 2012

Λαδερό φρικασέ

Υλικά:
3 ρίζες μαρούλι
3 ματσάκια κρεμμυδάκια
1 ματσάκι άνηθο
1 ½ φ.τ. λάδι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:
Κόβετε το μαρούλι σε μεγάλα κομμάτια, ζεματίζετε και σουρώνετε. Αχνίζετε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια με το λάδι, προσθέτετε το μαρούλι, τον ψιλοκομμένο άνηθο, αλατοπίπερο και βράζετε με λίγο νερό. Αυγολέμονο κατά βούληση
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...