Υλικά:
500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
1/2 κούπα λάδι
1 κιλό κρεμμύδια
8 σκελίδες σκόρδο
1 κούπα κόκκινο κρασί
400 γρ. τοματάκια ψιλοκομμένα
2 κ.σ. κέτσαπ
2 φύλλα δάφνης
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε καλά τα κρεμμύδια και βάζουμε τα μανιτάρια, το σκόρδο και τη δάφνη. Τα σβήνουμε με το κρασί και τα αφήνουμε να βράσουν για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε την ντομάτα και την κέτσαπ και τα βράζουμε έως ότου πίξει η σάλτσα.
500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
1/2 κούπα λάδι
1 κιλό κρεμμύδια
8 σκελίδες σκόρδο
1 κούπα κόκκινο κρασί
400 γρ. τοματάκια ψιλοκομμένα
2 κ.σ. κέτσαπ
2 φύλλα δάφνης
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε καλά τα κρεμμύδια και βάζουμε τα μανιτάρια, το σκόρδο και τη δάφνη. Τα σβήνουμε με το κρασί και τα αφήνουμε να βράσουν για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε την ντομάτα και την κέτσαπ και τα βράζουμε έως ότου πίξει η σάλτσα.