Υλικά
3 γιαούρτια στραγγιστά
500 γρ σαντιγί
1 κονσέρβα ανανά μεσαίου μεγέθους
2 χούφτες αμύγδαλα (τριμμένα)
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι για 2 λεπτά. Προσθέτουμε τη σαντιγί. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν. Ρίχνουμε μέσα σ' αυτό το μείγμα τον ανανά ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε με το κουτάλι. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ. Το στρώνουμε καλά.
Γαρνίρουμε τους ξηρούς καρπούς .
Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 4-5 ώρες. Το προσφέρουμε πάντα δροσερό.
3 γιαούρτια στραγγιστά
500 γρ σαντιγί
1 κονσέρβα ανανά μεσαίου μεγέθους
2 χούφτες αμύγδαλα (τριμμένα)
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι για 2 λεπτά. Προσθέτουμε τη σαντιγί. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν. Ρίχνουμε μέσα σ' αυτό το μείγμα τον ανανά ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε με το κουτάλι. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ. Το στρώνουμε καλά.
Γαρνίρουμε τους ξηρούς καρπούς .
Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 4-5 ώρες. Το προσφέρουμε πάντα δροσερό.