Υλικά
1 φλιτζάνι ρύζι νυχάκι
1κιλό φασολάκια πλατιά
1/2 κιλό μανιτάρια τεμαχισμένα
1/4 σπυριά καλαμποκιού
5 σκελίδες σκόρδο
1 κουτί ντοματοχυμό
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
4 κύβους ζωμό λαχανικών
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 3 λίτρα νερό και ρίχνουμε όλα μας τα υλικά εκτός απο το ρύζι.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να βράσουν σε δυνατή φωτιά για 40 λεπτά.
Έπειτα προσθέτουμε το ρύζι, ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά.
Έτοιμο το "Νηστισιμοκάτι"!
(Αν το θέλουμε 100% νηστίσιμο, δεν θα βάλουμε το φλιτζάνι ελαιόλαδο και τον ζωμό λαχανικών)