Υλικά:
1 φύλλο έτοιμης σφολιάτας (κατεψυγμένη)
1 λίτρο φρέσκο γάλα
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
200γρ κορν-φλαουρ
2 αυγά
βανίλια υγρή
Εκτέλεση:
Βάλτε στο ταψί την σφολιάτα, κόψτε την σε 12 κομμάτια (4Χ3) και ψήστε την.
Bάλτε σε κατσαρολάκι τα υπόλοιπα υλικά να φτιάξτε την κρέμα και αφήστε την στο ψυγείο να κρυώσει-σφίξει.
Συναρμολογήστε τα μιλφέιγ (σφολιάτα κάτω - στη μέση κρέμα - ξανά σφολιάτα πάνω) και πασπαλίστε με άχνη ζάχαρη. Αν θέλετε προσθέστε κι έτοιμη σαντυγή στα καπάκια των μιλφέιγ.
1 φύλλο έτοιμης σφολιάτας (κατεψυγμένη)
1 λίτρο φρέσκο γάλα
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
200γρ κορν-φλαουρ
2 αυγά
βανίλια υγρή
Εκτέλεση:
Βάλτε στο ταψί την σφολιάτα, κόψτε την σε 12 κομμάτια (4Χ3) και ψήστε την.
Bάλτε σε κατσαρολάκι τα υπόλοιπα υλικά να φτιάξτε την κρέμα και αφήστε την στο ψυγείο να κρυώσει-σφίξει.
Συναρμολογήστε τα μιλφέιγ (σφολιάτα κάτω - στη μέση κρέμα - ξανά σφολιάτα πάνω) και πασπαλίστε με άχνη ζάχαρη. Αν θέλετε προσθέστε κι έτοιμη σαντυγή στα καπάκια των μιλφέιγ.