Υλικά
5 καρότα τριμμένα στο ψιλό τρίφτη
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες ή λιωμένες
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
1 ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Το σερβίρουμε δροσερό.
5 καρότα τριμμένα στο ψιλό τρίφτη
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες ή λιωμένες
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
1 ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Το σερβίρουμε δροσερό.