Υλικά:
12 φέτες σαλάμι μπίρας
300 γρ. μυζήθρα (θριψαλίστε την)
3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ή άνηθο (ψιλοκομμένο)
12 μαύρες ελιές (βγάλτε τα κουκούτσια και ψιλοκόψτε τες)
πιπέρι, δυόσμο
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί να γίνει ένα μείγμα.
Σχηματίστε σε χωνάκια τις φέτες σαλαμιού, με ένα κουταλάκι γεμίστε τες με το μείγμα και τέλος περάστε στη μέση απο κάθε χωνάκι μια οδοντογλυφίδα για να μην διαλυθεί, αλλά και για εύκολο σερβίρισμα στην πιατέλα.
12 φέτες σαλάμι μπίρας
300 γρ. μυζήθρα (θριψαλίστε την)
3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ή άνηθο (ψιλοκομμένο)
12 μαύρες ελιές (βγάλτε τα κουκούτσια και ψιλοκόψτε τες)
πιπέρι, δυόσμο
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί να γίνει ένα μείγμα.
Σχηματίστε σε χωνάκια τις φέτες σαλαμιού, με ένα κουταλάκι γεμίστε τες με το μείγμα και τέλος περάστε στη μέση απο κάθε χωνάκι μια οδοντογλυφίδα για να μην διαλυθεί, αλλά και για εύκολο σερβίρισμα στην πιατέλα.