Υλικά
1 φλυτζάνα σπορέλαιο
2 φλυτζάνες ζάχαρη
3 φλυτζάνες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 φλυτζάνα χυμό πορτοκάλι
1/2 φλυτζάνα τριμμένη καρύδα
1/2 φλυτζάνα τριμένη σοκολάτα
3 αυγά
ξύσμα ενός πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά το λάδι με την ζάχαρη.
Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα.
Κατόπιν βάζουμε τον χυμό πορτοκάλι και λίγο λίγο το αλεύρι.
Τέλος ρίχνουμε την καρύδα, το ξύσμα πορτοκαλιού και την τριμένη σοκολάτα.
Βάζουμε το μίγμα μας σε καλά βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 περίπου 1 ώρα.
1 φλυτζάνα σπορέλαιο
2 φλυτζάνες ζάχαρη
3 φλυτζάνες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 φλυτζάνα χυμό πορτοκάλι
1/2 φλυτζάνα τριμμένη καρύδα
1/2 φλυτζάνα τριμένη σοκολάτα
3 αυγά
ξύσμα ενός πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά το λάδι με την ζάχαρη.
Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα.
Κατόπιν βάζουμε τον χυμό πορτοκάλι και λίγο λίγο το αλεύρι.
Τέλος ρίχνουμε την καρύδα, το ξύσμα πορτοκαλιού και την τριμένη σοκολάτα.
Βάζουμε το μίγμα μας σε καλά βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 περίπου 1 ώρα.