Υλικά
3 γιαούρτια στραγγιστά
500 γρ σαντιγί
250 γρ φράουλες (κομμένες στη μέση αν είναι μεγάλες)
2-3 χούφτες καρύδια (καβουρδισμένα και τριμμένα)
4-5 κουταλιές μέλι
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι για 2 λεπτά. Προσθέτουμε τη σαντιγί. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν. Ρίχνουμε μέσα σ' αυτό το μείγμα τις φράουλες και ανακατεύουμε με το κουτάλι. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες.
Στο σερβίρισμα γαρνίρουμε τους ξηρούς καρπούς και περιχύνουμε απο πάνω το μέλι.
3 γιαούρτια στραγγιστά
500 γρ σαντιγί
250 γρ φράουλες (κομμένες στη μέση αν είναι μεγάλες)
2-3 χούφτες καρύδια (καβουρδισμένα και τριμμένα)
4-5 κουταλιές μέλι
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι για 2 λεπτά. Προσθέτουμε τη σαντιγί. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν. Ρίχνουμε μέσα σ' αυτό το μείγμα τις φράουλες και ανακατεύουμε με το κουτάλι. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες.
Στο σερβίρισμα γαρνίρουμε τους ξηρούς καρπούς και περιχύνουμε απο πάνω το μέλι.