Υλικά
1 Μαρούλι75 γρ. Ροκφόρ
1/2 φλ. Κρέμα Γάλακτος
2 κ. σ. Χυμό Λεμονιού
1 κ. σ. Κονιάκ
Άσπρο Πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το μαρούλι σε κομμάτια όχι πολύ μικρά.
Λειώνουμε το ροκφόρ με ένα πηρούνι σε βαθύ πιάτο και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
Χτυπάμε καλά ρίχνοντας λίγο – λίγο τον χυμό λεμονιού και το κονιάκ.
Προσθέτουμε όσο πιπέρι θέλουμε και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε την σάλτσα στο μαρούλι και σερβίρουμε.