Υλικά
1 κουτί μόρφατ μεταλλικό
1 ζαχαρούχο γάλα
1 εβαπορέ γάλα
1/2 φλιτζάνι νερό
5 κουταλιές άχνη ζάχαρης
Μερικές σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
200 γραμμάρια φιστίκια Αιγίνης χοντροκομμένα
1 κουταλιά της σούπας λικέρ πικραμύγδαλο.
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα στο μίξερ τα γάλατα ,την κρέμα, το νερό και την άχνη, επί 10 λεπτά. Προσθέτουμε το λικέρ, το χρώμα και τα φιστίκια και χτυπάμε 5 λεπτά ακόμα.
Το βάζουμε σε μεταλλικό σκεύος στην κατάψυξη και το ξαναχτυπάμε με σύρμα κάθε 1 ώρα για (2-3 φορές), να αφρατέψει.
1 κουτί μόρφατ μεταλλικό
1 ζαχαρούχο γάλα
1 εβαπορέ γάλα
1/2 φλιτζάνι νερό
5 κουταλιές άχνη ζάχαρης
Μερικές σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
200 γραμμάρια φιστίκια Αιγίνης χοντροκομμένα
1 κουταλιά της σούπας λικέρ πικραμύγδαλο.
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα στο μίξερ τα γάλατα ,την κρέμα, το νερό και την άχνη, επί 10 λεπτά. Προσθέτουμε το λικέρ, το χρώμα και τα φιστίκια και χτυπάμε 5 λεπτά ακόμα.
Το βάζουμε σε μεταλλικό σκεύος στην κατάψυξη και το ξαναχτυπάμε με σύρμα κάθε 1 ώρα για (2-3 φορές), να αφρατέψει.