Υλικά
2 κιλά αλεύρι
2½ φλιτζάνια ελαιόλαδο
2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι χυµό πορτοκάλι
2 ποτήρια νερό
2 µπέικιν-πάουντερ
1 κουταλιά κανέλα
1 κουταλιά γαρύφαλλα (σκόνη)
σουσάµι καβουρδισµένο
Εκτέλεση
Βάζουµε σε µια λεκάνη το λάδι, τη ζάχαρη και τα δουλεύουµε καλά. Προσθέτουµε το νερό, το µπέικιν-πάουντερ, διαλυµένο στον χυµό πορτοκάλι, την κανέλα, τα γαρύφαλλα και στο τέλος το αλεύρι σιγά σιγά µέχρι να φτιάξουµε µια µαλακή ζύµη.
Πλάθουµε τα κουλουράκια, τα πασπαλίζουµε µε το σουσάµι και τα ψήνουµε σε µέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν καλά.
2 κιλά αλεύρι
2½ φλιτζάνια ελαιόλαδο
2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι χυµό πορτοκάλι
2 ποτήρια νερό
2 µπέικιν-πάουντερ
1 κουταλιά κανέλα
1 κουταλιά γαρύφαλλα (σκόνη)
σουσάµι καβουρδισµένο
Εκτέλεση
Βάζουµε σε µια λεκάνη το λάδι, τη ζάχαρη και τα δουλεύουµε καλά. Προσθέτουµε το νερό, το µπέικιν-πάουντερ, διαλυµένο στον χυµό πορτοκάλι, την κανέλα, τα γαρύφαλλα και στο τέλος το αλεύρι σιγά σιγά µέχρι να φτιάξουµε µια µαλακή ζύµη.
Πλάθουµε τα κουλουράκια, τα πασπαλίζουµε µε το σουσάµι και τα ψήνουµε σε µέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν καλά.