English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

19 Ιουλίου 2012

Αρνάκι Καλοκαιρινό

Υλικά
2 κουτ. λάδι
4 μεγάλα παϊδάκια αρνίσια (από το μπούτι)
1 κουτ. αλεύρι
2 σκελ. σκόρδο σε φετούλες
2 κουτ. κράνμπερι σος
150γρ. ζωμός κρέατος
1 κουτ. δενδρολίβανο
100γρ. βατόμουρα (κατεψυγμένα ή φρέσκα)
αλατοπίπερο

Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το λάδι σε κατσαρόλα και τηγανίζετε το κρέας για 6-7 λεπτά γυρίζοντας το μία φορά να ροδίσει καλά και από τις δύο πλευρές. Προσθέτετε το αλεύρι και ανακατεύετε. Ρίχνετε το σκόρδο, την κράνμπερι σος, το ζωμό, το δεντρολίβανο και αλατοπιπερώνετε.
Σιγοβράζετε για 20 λεπτά. Προσθέτετε τα βατόμουρα ολόκληρα και σιγοβράζετε για 5 λεπτά ακόμα να μαλακώσει το κρέας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...