Υλικά
2 κουτ. λάδι
4 μεγάλα παϊδάκια αρνίσια (από το μπούτι)
1 κουτ. αλεύρι
2 σκελ. σκόρδο σε φετούλες
2 κουτ. κράνμπερι σος
150γρ. ζωμός κρέατος
1 κουτ. δενδρολίβανο
100γρ. βατόμουρα (κατεψυγμένα ή φρέσκα)
αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το λάδι σε κατσαρόλα και τηγανίζετε το κρέας για 6-7 λεπτά γυρίζοντας το μία φορά να ροδίσει καλά και από τις δύο πλευρές. Προσθέτετε το αλεύρι και ανακατεύετε. Ρίχνετε το σκόρδο, την κράνμπερι σος, το ζωμό, το δεντρολίβανο και αλατοπιπερώνετε.
Σιγοβράζετε για 20 λεπτά. Προσθέτετε τα βατόμουρα ολόκληρα και σιγοβράζετε για 5 λεπτά ακόμα να μαλακώσει το κρέας.
2 κουτ. λάδι
4 μεγάλα παϊδάκια αρνίσια (από το μπούτι)
1 κουτ. αλεύρι
2 σκελ. σκόρδο σε φετούλες
2 κουτ. κράνμπερι σος
150γρ. ζωμός κρέατος
1 κουτ. δενδρολίβανο
100γρ. βατόμουρα (κατεψυγμένα ή φρέσκα)
αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το λάδι σε κατσαρόλα και τηγανίζετε το κρέας για 6-7 λεπτά γυρίζοντας το μία φορά να ροδίσει καλά και από τις δύο πλευρές. Προσθέτετε το αλεύρι και ανακατεύετε. Ρίχνετε το σκόρδο, την κράνμπερι σος, το ζωμό, το δεντρολίβανο και αλατοπιπερώνετε.
Σιγοβράζετε για 20 λεπτά. Προσθέτετε τα βατόμουρα ολόκληρα και σιγοβράζετε για 5 λεπτά ακόμα να μαλακώσει το κρέας.