Υλικά
10-12 κολοκυθοανθούς (καλύτερα να είναι μαζεμένοι πρωί που είναι τρυφεροί και φρέσκοι)
2 αυγά
2/3 του φλιτζανιου τσαγιού γάλα
αλεύρι όσο σηκώσει
αλάτι, μαυροπίπερο
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα να ομογενοποιηθούν προσθέτουμε αλατοπίπερο και το αλεύρι για να φτιάξουμε έναν χυλό λίγο αραιό.
Μετά ετοιμάζουμε τα λουλούδια. Κόβουμε όλο το κάτω μέρος του λουλουδιού κι αφήνουμε μόνο τα πέταλα. Αν θέλουμε τα κόβουμε στα δύο ή τα κρατάμε όπως είναι.
Τα βουτάμε στο χυλό ώστε να καλυφθούν καλά και τα ρίχνουμε σε καυτό σπορέλαιο.
Τηγανίζουμε μέχρι να χρυσίσουν!
10-12 κολοκυθοανθούς (καλύτερα να είναι μαζεμένοι πρωί που είναι τρυφεροί και φρέσκοι)
2 αυγά
2/3 του φλιτζανιου τσαγιού γάλα
αλεύρι όσο σηκώσει
αλάτι, μαυροπίπερο
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα να ομογενοποιηθούν προσθέτουμε αλατοπίπερο και το αλεύρι για να φτιάξουμε έναν χυλό λίγο αραιό.
Μετά ετοιμάζουμε τα λουλούδια. Κόβουμε όλο το κάτω μέρος του λουλουδιού κι αφήνουμε μόνο τα πέταλα. Αν θέλουμε τα κόβουμε στα δύο ή τα κρατάμε όπως είναι.
Τα βουτάμε στο χυλό ώστε να καλυφθούν καλά και τα ρίχνουμε σε καυτό σπορέλαιο.
Τηγανίζουμε μέχρι να χρυσίσουν!