Υλικά
Αυγά: 4 μεγάλα
Ελαιόλαδο: 2 κουταλάκια τσαγιού
Αλάτι, πιπέρι: όσο σας αρέσει
Μπέικον: 4 φέτες
Ημίσκληρο τυρί: 4 φέτες (π.χ. κασέρι)
Εκτέλεση
1. Μοιράζετε το ελαιόλαδο σε 4 πυρίμαχα μπολάκια. Από πάνω βάζετε την φέτα μπέικον και το τυρί, κομμένο κομμάτια. Σπάτε το αυγό και το βάζετε κι αυτό στο μπολάκι.
2. Ψήνετε τα αυγά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 7 - 12 λεπτά, ανάλογα με το πόσο ψημένα τα θέλετε. Τα βγάζετε, αλατοπιπερώνετε (το αλάτι με προσοχή, μπορεί να μην χρειάζεται) και σερβίρετε ζεστό.
Αυγά: 4 μεγάλα
Ελαιόλαδο: 2 κουταλάκια τσαγιού
Αλάτι, πιπέρι: όσο σας αρέσει
Μπέικον: 4 φέτες
Ημίσκληρο τυρί: 4 φέτες (π.χ. κασέρι)
Εκτέλεση
1. Μοιράζετε το ελαιόλαδο σε 4 πυρίμαχα μπολάκια. Από πάνω βάζετε την φέτα μπέικον και το τυρί, κομμένο κομμάτια. Σπάτε το αυγό και το βάζετε κι αυτό στο μπολάκι.
2. Ψήνετε τα αυγά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 7 - 12 λεπτά, ανάλογα με το πόσο ψημένα τα θέλετε. Τα βγάζετε, αλατοπιπερώνετε (το αλάτι με προσοχή, μπορεί να μην χρειάζεται) και σερβίρετε ζεστό.