English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

27 Ιουλίου 2012

Κοτοσαλάτα (Louisiana Gold)

Υλικά
3 τηγανισμένα στήθη κοτόπουλου με την πέτσα
180 ml (3/4 φλυτζ.) μαγιονέζα
60 ml (1/4 φλυτζ.) χυμό πορτοκάλι
60 ml (1/4 φλυτζ.) χτυπημένη κρέμα γάλακτος
120 ml (1/2 φλυτζ.) πράσινα σταφύλια χωρίς κουκούτσια, τεμαχισμένα
120 ml (1/2 φλυτζ.) φέτες μανταρίνι
120 ml (1/2 φλυτζ.) ψημένα πεκάν (ελαιοκάρυο) τεμαχισμένα
120 ml (1/2 φλυτζ.) σέλινο ψιλοκομμένο
60 ml (1/4 φλυτζ.) μαϊντανό ψιλοκομμένο
5 ml (1 κουταλιά) θυμάρι ψιλοκομμένο
5 ml (1 κουταλία) βασιλικό
αλάτι και μαύρο πιπέρι
σάλτσα κόκκινων πιπεριών LOUISIANA GOLD Red Pepper Sauce

Εκτέλεση
Αφαιρέστε το κόκκαλο από τα στήθη του κοτόπουλου και κόψτε το σε κύβους 2 εκ. αφήνοντας την πέτσα άθικτη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί τα καρυκεύματα του κοτόπουλου θα μείνουν πάνω στην πέτσα και θα δώσουν γεύση στη σαλάτα. Αφήστε το στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τη μαγιονέζα, το χυμό πορτοκάλι και την κρέμα. Χτυπήστε τα ελαφρά έως ότου να δέσει η σάλτσα. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και Louisiana Gold σάλτσα κόκκινης πιπεριάς.
Προσθέστε και τα υπόλοιπα συστατικά, εκτός από το κοτόπουλο, και ανακατέψτε. Τοποθετήστε το κοτόπουλο στο μίγμα. Ανακατέψτε ελαφρά. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και σάλτσα κόκκινης πιπεριάς, αν χρειάζεται.
Σερβίρετε επάνω σε φρέσκο μαρούλι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...