Υλικά:
500 γρ. σπαγγέτι Νο 6
250 γρ. ντοματίνια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250 γρ. ασπρομανίταρα
150 γρ. πλευρώτους
2 κ.γ. ελαιόλαδο
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
λίγα φύλλα φρέσκο βασιλικό
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζετε τα ζυμαρικά για 12 λεπτά περίπου. Σουρώνετε τα ζυμαρικά και τα περιχύνετε με κρύο νερό. Πλένετε τα μανιτάρια και τα ντοματίνια πολύ καλά και τα κόβετε στη μέση. Σε ένα μεγάλο βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε καλά το ελαιόλαδο, σωτάρετε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια προσθέτοντας λίγο αλάτι, πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. Αδειάζετε τα ζυμαρικά στο τηγάνι με τα μανιτάρια και ανακατεύετε καλά. Τέλος, ρίχνετε στο τηγάνι, το οποίο έχετε κατεβάσει απο τη φωτια τα ντοματίνια και τα φύλλα βασιλικού.
500 γρ. σπαγγέτι Νο 6
250 γρ. ντοματίνια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250 γρ. ασπρομανίταρα
150 γρ. πλευρώτους
2 κ.γ. ελαιόλαδο
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
λίγα φύλλα φρέσκο βασιλικό
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζετε τα ζυμαρικά για 12 λεπτά περίπου. Σουρώνετε τα ζυμαρικά και τα περιχύνετε με κρύο νερό. Πλένετε τα μανιτάρια και τα ντοματίνια πολύ καλά και τα κόβετε στη μέση. Σε ένα μεγάλο βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε καλά το ελαιόλαδο, σωτάρετε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια προσθέτοντας λίγο αλάτι, πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. Αδειάζετε τα ζυμαρικά στο τηγάνι με τα μανιτάρια και ανακατεύετε καλά. Τέλος, ρίχνετε στο τηγάνι, το οποίο έχετε κατεβάσει απο τη φωτια τα ντοματίνια και τα φύλλα βασιλικού.