Η 45η δική μου ερασιτεχνική γευστική πρόταση, είναι το "2013άτικο πιάτο by Act ". Απλό, εύγευστο, χορταστικό.
Υλικά
500γρ. πέννες (ζυμαρικό)
5 φλιτζάνια τσαγιού χοντροκομμένο κόκκινο λάχανο (ωμό)
2 φλιτζάνια τσαγιού σπυριά καλαμποκιού
1 φλιτζάνι τσαγιού κέτσαπ
1/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1/4 φέτα σκληρή (θριψαλισμένη)
2 κύβους ζωμό λαχανικών (προαιρετικά)
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε για 20 λεπτά όλα μαζί τα υλικά, εκτός απο το λάχανο, την κέτσαπ και τη φέτα.
Στραγγίζουμε, προσθέτουμε το λάχανο, την κέτσαπ και τη φέτα, ανακατεύουμε καλά κι έτοιμο το "2013άτικο πιάτο by Act "!
(αν περισσέψει, την επόμενη μέρα που θα το βγάλετε απο τη συντήρηση του ψυγείου, μπορείτε να το φάτε ως κρύα μακαρονοσαλάτα με το νέο σας φαγητό)
Υλικά
500γρ. πέννες (ζυμαρικό)
5 φλιτζάνια τσαγιού χοντροκομμένο κόκκινο λάχανο (ωμό)
2 φλιτζάνια τσαγιού σπυριά καλαμποκιού
1 φλιτζάνι τσαγιού κέτσαπ
1/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1/4 φέτα σκληρή (θριψαλισμένη)
2 κύβους ζωμό λαχανικών (προαιρετικά)
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε για 20 λεπτά όλα μαζί τα υλικά, εκτός απο το λάχανο, την κέτσαπ και τη φέτα.
Στραγγίζουμε, προσθέτουμε το λάχανο, την κέτσαπ και τη φέτα, ανακατεύουμε καλά κι έτοιμο το "2013άτικο πιάτο by Act "!
(αν περισσέψει, την επόμενη μέρα που θα το βγάλετε απο τη συντήρηση του ψυγείου, μπορείτε να το φάτε ως κρύα μακαρονοσαλάτα με το νέο σας φαγητό)