Υλικά
• ½ κιλό λουκάνικα χοιρινά
• 1 πακέτο λαζανάκι με αυγά Βλάχα
• 250 γρ. μυζήθρα τριμμένη
• 250μ γρ κεφαλοτύρι κομμένο σε τρίγωνα
• 4 τομάτες φρέσκες κομμένες σε ροδέλες
• 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
• 2 κουταλιές σούπας βούτυρο φυτικό
Εκτέλεση
Βράζουμε το λαζανάκι για περίπου 6’, το βουτυρώνουμε και το ανακατεύουμε με τη μισή μυζήθρα.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε λίγο τις ντομάτες. Στη συνέχεια τηγανίζουμε λίγο και τα λουκάνικα.
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζουμε το λαζανάκι, τα 2/3 από τις τομάτες, από πάνω τα λουκάνικα, στη συνέχεια τις υπόλοιπες τομάτες και στο τέλος το κεφαλοτύρι κομμένο σε τρίγωνα και τη μυζήθρα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς C για 10’ περίπου
• ½ κιλό λουκάνικα χοιρινά
• 1 πακέτο λαζανάκι με αυγά Βλάχα
• 250 γρ. μυζήθρα τριμμένη
• 250μ γρ κεφαλοτύρι κομμένο σε τρίγωνα
• 4 τομάτες φρέσκες κομμένες σε ροδέλες
• 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
• 2 κουταλιές σούπας βούτυρο φυτικό
Εκτέλεση
Βράζουμε το λαζανάκι για περίπου 6’, το βουτυρώνουμε και το ανακατεύουμε με τη μισή μυζήθρα.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε λίγο τις ντομάτες. Στη συνέχεια τηγανίζουμε λίγο και τα λουκάνικα.
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζουμε το λαζανάκι, τα 2/3 από τις τομάτες, από πάνω τα λουκάνικα, στη συνέχεια τις υπόλοιπες τομάτες και στο τέλος το κεφαλοτύρι κομμένο σε τρίγωνα και τη μυζήθρα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς C για 10’ περίπου