Υλικά:
Παραδοσιακό Ζαγορίσιο Φύλλο (6 φύλλα)
1 Κιλό πράσσα
300 Γραμμ. φέτα τριμμένη 3 Αυγά
200 Γραμμ. βούτυρο
Εκτέλεση:
Ψιλοτρίβετε τα πράσα και μετά τα συνθλίβετε, ώσπου να γίνουν μάζα. Προσθέτετε τριμμένη
φέτα και χτυπημένα αυγά. Απλώνετε στο ταψί τα 2 φύλλα και βάζετε το 1/3 της γέμισης.
Στη συνέχεια απλώνετε 1 φύλλο, ρίχνετε άλλο 1/3 της γέμισης, συνεχίζετε με άλλο 1 φύλλο και
το υπόλοιπο της γέμισης. Πάνω βάζετε 2 φύλλα.
Ψήνετε για 40 λεπτά.
http://www.zagorisio-filo.gr/index.php/2012-03-01-22-50-59
Παραδοσιακό Ζαγορίσιο Φύλλο (6 φύλλα)
1 Κιλό πράσσα
300 Γραμμ. φέτα τριμμένη 3 Αυγά
200 Γραμμ. βούτυρο
Εκτέλεση:
Ψιλοτρίβετε τα πράσα και μετά τα συνθλίβετε, ώσπου να γίνουν μάζα. Προσθέτετε τριμμένη
φέτα και χτυπημένα αυγά. Απλώνετε στο ταψί τα 2 φύλλα και βάζετε το 1/3 της γέμισης.
Στη συνέχεια απλώνετε 1 φύλλο, ρίχνετε άλλο 1/3 της γέμισης, συνεχίζετε με άλλο 1 φύλλο και
το υπόλοιπο της γέμισης. Πάνω βάζετε 2 φύλλα.
Ψήνετε για 40 λεπτά.
http://www.zagorisio-filo.gr/index.php/2012-03-01-22-50-59