Υλικά:
μισό κιλό μακαρόνια χοντρά
γάλα όσο πάρει (περίπου μισό λίτρο)
2 αβγά
τυρί τριμμένο
αλάτι, πιπέρι και ότι άλλο μπαχαρικό τραβάει η ψυχή σας
Εκτέλεση:
Σε ένα πυρέξ βάζω τα μακαρόνια (άβραστα) και ρίχνω γάλα μέχρι να σκεπαστούν όλα.
Χτυπάω τα 2 αβγά μαζί με το αλάτι, πιπέρι κλπ. και τα προσθέτω στο πυρέξ. Προσθέτω το τριμμένο τυρί (από έμενταλ έως ρεγκάτο ή γκούντα).
Το βάζω στο φούρνο και το ψήνω για 20 περίπου λεπτά στους 180 βαθμούς.
μισό κιλό μακαρόνια χοντρά
γάλα όσο πάρει (περίπου μισό λίτρο)
2 αβγά
τυρί τριμμένο
αλάτι, πιπέρι και ότι άλλο μπαχαρικό τραβάει η ψυχή σας
Εκτέλεση:
Σε ένα πυρέξ βάζω τα μακαρόνια (άβραστα) και ρίχνω γάλα μέχρι να σκεπαστούν όλα.
Χτυπάω τα 2 αβγά μαζί με το αλάτι, πιπέρι κλπ. και τα προσθέτω στο πυρέξ. Προσθέτω το τριμμένο τυρί (από έμενταλ έως ρεγκάτο ή γκούντα).
Το βάζω στο φούρνο και το ψήνω για 20 περίπου λεπτά στους 180 βαθμούς.