English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

17 Νοεμβρίου 2011

ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ

ΥΛΙΚΑ
25 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΗ
350 ΓΡ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
350 ΓΡ ΖΑΜΠΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
15 ΓΡ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
250 ΓΡ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ
350 ΓΡ ΣΦΟΛΙΑΤΑ
1 ΑΒΓΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΝΑΒΕΤΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΛΑΔΩΝΕΤΕ ΕΛΑΦΡΑ ΕΝΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΤΑΨΙ ΦΟΡΜΑΣ.
ΣΟΤΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΣΙΓΟΨΗΘΟΥΝ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΖΑΜΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ.
ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΤΗΣ.
ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΧΥΛΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΗΣ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ.
 ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΚΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΛΑ.
ΑΛΕΙΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΑΒΓΟ ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 20-25 ΛΕΠΤΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ.
ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΖΕΣΤΟ Η ΚΡΥΟ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...