Υλικά:
600 γιαούρτι Light (2-3% λιπαρά) (επιλέξετε γιαούρτι με ουδέτερη – όχι ξινή γεύση)3 κουταλιές σούπας μέλι
500 γρ. φρούτα εποχής π.χ. φράουλες, ροδάκινα, μούρα, βερίκοκα
Εκτέλεση:
1. Βάλτε σε ένα μίξερ το γιαούρτι με το μέλι και ανακατεύετε ελαφρά μέχρι να ενωθούν
καλά.
2. Χτυπήστε σε μπλέντερ τα μισά φρούτα και τα υπόλοιπα κόψετε τα σε μικρά κομματάκια.
3. Ρίξετε τα φρούτα στο γιαούρτι ανακατέψετε καλά.
4. Τέλος βάλτε τα σε ένα δοχείο και αφήστε το στην κατάψυξη για 24 ώρες. Για να το
σερβίρετε αφήστε για 4-5 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.