Η 44η δική μου ερασιτεχνική γευστική πρόταση, είναι το "Σπανακοκριθαρακοκάτι".
Ε, φαντασία να υπάρχει, κι όλα μαγειρεύονται...
Νόστιμο, θρεπτικό και απλό.
Υλικά
1 κιλό σπανάκι (έτοιμο κατεψυγμένο ή φρέσκο)
500γρ. κριθαράκι
200γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα (κονσέρβα)
200γρ. καλαμπόκι (έτοιμο κονσέρβα ή κατεψυγμένο)
1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κύβους ζωμό λαχανικών (προαιρετικά)
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε 5 λίτρα νερό βράζουμε για 15 λεπτά όλα τα υλικά εκτός απο το σπανάκι. Ανακατεύουμε κατά διαστήματα.
Έπειτα προσθέτουμε και το σπανάκι και συνεχίζουμε το βράσιμο για περίπου 5 λεπτά.
Στραγγίζουμε όλο το φαγητό απο τα ζουμιά κι έτοιμο το "Σπανακοκριθαρακοκάτι by Act"!
Ε, φαντασία να υπάρχει, κι όλα μαγειρεύονται...
Νόστιμο, θρεπτικό και απλό.
Υλικά
1 κιλό σπανάκι (έτοιμο κατεψυγμένο ή φρέσκο)
500γρ. κριθαράκι
200γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα (κονσέρβα)
200γρ. καλαμπόκι (έτοιμο κονσέρβα ή κατεψυγμένο)
1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κύβους ζωμό λαχανικών (προαιρετικά)
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε 5 λίτρα νερό βράζουμε για 15 λεπτά όλα τα υλικά εκτός απο το σπανάκι. Ανακατεύουμε κατά διαστήματα.
Έπειτα προσθέτουμε και το σπανάκι και συνεχίζουμε το βράσιμο για περίπου 5 λεπτά.
Στραγγίζουμε όλο το φαγητό απο τα ζουμιά κι έτοιμο το "Σπανακοκριθαρακοκάτι by Act"!