Η 47η δική μου ερασιτεχνική γευστική πρόταση, είναι το "Σπιτικό κοτοσάντουιτς by Act". Το εμπνεύστηκα τυχαία, κι όπως θα δείτε είναι απλό, ελαφρύ και χορταστικό.
Υλικά για 2 άτομα
1/2 ψωμί (κατά προτίμηση ολικής αλέσεως)
1/2 λεμόνι
2 στήθη κοτόπουλου
ελαιόλαδο, ρίγανη, αλάτι
Εκτέλεση
Ψήνουμε σε σχαροειδές τηγάνι τα στήθη (βάλτε και λίγο κάρυ για σπέσιαλ γεύση).
Κόβουμε στη μέση το ψωμί.
Σαπουνίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το λεμόνι και χωρίς να το ξεφλουδίσουμε, το κόβουμε σε 3-4 λεπτές φέτες (βγάζουμε τα κουκούτσια).
Ραντίζουμε με λίγο λάδι μέσα το ψωμί, το αλατίζουμε ελαφρά, στρώνουμε το λεμόνι, έπειτα την κότα, ριγανίζουμε κι έτοιμο το "Σπιτικό κοτοσάντουιτς by Act "!
(μη φοβηθείτε να φάτε το λεμόνι όπως είναι με τη φλούδα, σας εγγυόμαι έκρηξη γεύσης και καθόλου δυσπεψία)
Υλικά για 2 άτομα
1/2 ψωμί (κατά προτίμηση ολικής αλέσεως)
1/2 λεμόνι
2 στήθη κοτόπουλου
ελαιόλαδο, ρίγανη, αλάτι
Εκτέλεση
Ψήνουμε σε σχαροειδές τηγάνι τα στήθη (βάλτε και λίγο κάρυ για σπέσιαλ γεύση).
Κόβουμε στη μέση το ψωμί.
Σαπουνίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το λεμόνι και χωρίς να το ξεφλουδίσουμε, το κόβουμε σε 3-4 λεπτές φέτες (βγάζουμε τα κουκούτσια).
Ραντίζουμε με λίγο λάδι μέσα το ψωμί, το αλατίζουμε ελαφρά, στρώνουμε το λεμόνι, έπειτα την κότα, ριγανίζουμε κι έτοιμο το "Σπιτικό κοτοσάντουιτς by Act "!
(μη φοβηθείτε να φάτε το λεμόνι όπως είναι με τη φλούδα, σας εγγυόμαι έκρηξη γεύσης και καθόλου δυσπεψία)