Υλικά
6 Φέτες σφυρίδας2 μέτριες ώριμες ντομάτες
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
Χυμό ενός λεμονιού
Αλάτι, Πιπέρι
Μαϊντανό
Εκτέλεση
Πλένετε και αλατίζετε το ψάρι.
Ψήνετε τις φέτες στα κάρβουνα και από τις δύο μεριές.
Ψιλοκόβετε τις ντομάτες σε μπολ και ανακατέβετε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον μαϊντανό.
Περιχύνετε με την σάλτσα που φτιάξατε το ψάρι όσο είναι ζεστό.
Γαρνίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.