English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

24 Νοεμβρίου 2011

Χοιρινό κρασάτο με πιπεριές

Υλικά:
½ κιλό ψαρονέφρι
2 κόκκινες πιπεριές
1 πράσινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 καυτερή πιπεριά
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 κρεμμύδι
4 κσ ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση:
Πλένετε το χοιρινό, το κόβετε σε μερίδες, το αφήνετε στην άκρη να στραγγίσει
Το σωτάρετε στο λάδι και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.
Βγάζετε το κρέας από το τηγάνι και στην θέση του βάζετε το κρεμμύδι και τις πιπεριές, αφού τα κόψετε πρώτα σε φέτες.
Τα σωτάρετε ελαφρά στο ελαιόλαδο και με το ζουμάκι που έμεινε από το κρέας.
Στη συνέχεια ρίξτε το κρασί το αλατοπίπερο και το κρέας, σκεπάστε το φαγητό.
Αφήστε να βράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Αν χρειαστεί προσθέστε λίγο κρασί ακόμα.
(Προτιμάτε να σερβίρετε με ρυζάκι)

http://www.ipop.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...