English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

25 Νοεμβρίου 2011

Τηγανιτά χορτοπιτάκια

Υλικά
1 φλιτζάνι μαϊντανό
1/2 φλιτζάνι δυόσμο
1/2 φλιτζάνι άνηθο
5 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Αλάτι, πιπέρι
1 κατεψυγμένο φύλλο κούρου
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο τον μαϊντανό, τον δυόσμο, τον άνηθο, τα κρεμμυδάκια και αλατοπιπερώνουμε.
Απλώνουμε το φύλλο, το κόβουμε σε κυκλικά κομμάτια, βάζουμε μια κουταλιά γέμιση στη μέση και κλείνουμε τις άκρες πατώντας με ένα πιρούνι.
Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...