Υλικά
1 φλιτζάνι μαϊντανό
1/2 φλιτζάνι δυόσμο
1/2 φλιτζάνι άνηθο
5 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Αλάτι, πιπέρι
1 κατεψυγμένο φύλλο κούρου
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο τον μαϊντανό, τον δυόσμο, τον άνηθο, τα κρεμμυδάκια και αλατοπιπερώνουμε.
Απλώνουμε το φύλλο, το κόβουμε σε κυκλικά κομμάτια, βάζουμε μια κουταλιά γέμιση στη μέση και κλείνουμε τις άκρες πατώντας με ένα πιρούνι.
Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.
1 φλιτζάνι μαϊντανό
1/2 φλιτζάνι δυόσμο
1/2 φλιτζάνι άνηθο
5 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Αλάτι, πιπέρι
1 κατεψυγμένο φύλλο κούρου
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο τον μαϊντανό, τον δυόσμο, τον άνηθο, τα κρεμμυδάκια και αλατοπιπερώνουμε.
Απλώνουμε το φύλλο, το κόβουμε σε κυκλικά κομμάτια, βάζουμε μια κουταλιά γέμιση στη μέση και κλείνουμε τις άκρες πατώντας με ένα πιρούνι.
Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.