Υλικά
1 κιλό Κολοκύθια
Ελαιόλαδο
4 κόκκινες Πιπεριές
400 γρ Τυρί σε κρέμα Ιστραγγισμένο ή ανθότυρο)
5 Αυγά
50γρ τριμμένο Τυρί
100 ml Ανθόγαλα Ιλιπαρά 15%)
Μοσχοκάρυδο Μυρωδικά
Αλάτι, Πιπέρι
Εκτέλεση
Κόψτε τα κολοκύθια κατά μήκος σε τρία κομμάτια και βράστε τα στον ατμό για 20 λεπτά κατόπιν αφήστε τα να στεγνώσουν σε ένα σουρωτήρι, έτσι ώστε να χάσουν όσο το δυνατό περισσότερο νερό. Αν θέλετε μπορείτε να αφαιρέσετε λίγο από το εσωτερικό των κολοκυθιών
για να στεγνώσουν καλύτερα.
Κόψτε τις πιπεριές στην μέση και αφαιρέστε τα κουκούτσια. Ψήστε τις πιπεριές για λίνο στο φούρνο μέχρι να ξεφλουδίσουν.
Χτυπήστε τα αυγά με το τυρί σε κρέμα, το μοσχοκάρυδο, τα μυρωδικά και το ανθόγαλο
προσθέστε αλάτι και πιπέρι. .
Λαδώστε ένα ταψί και στρώστε μέσα τα λαχανικά. Περιχύστε τα με το μείγμα και προσθέστε το τριμμένο τυρί.
Ψήστε σε προθερμασμένο φόύρνο για 45 λεπτά στους 130 C.
Αφήστε να κρυώσει και τοποθετήστε το στο ψυγείo για 6 ώρες.
Αφαιρέστε το από το ταψί, κόψτε σε ψέτες και σερβίρετε πάνω σε σαλάτα με λίγο ελαιόλαδο
1 κιλό Κολοκύθια
Ελαιόλαδο
4 κόκκινες Πιπεριές
400 γρ Τυρί σε κρέμα Ιστραγγισμένο ή ανθότυρο)
5 Αυγά
50γρ τριμμένο Τυρί
100 ml Ανθόγαλα Ιλιπαρά 15%)
Μοσχοκάρυδο Μυρωδικά
Αλάτι, Πιπέρι
Εκτέλεση
Κόψτε τα κολοκύθια κατά μήκος σε τρία κομμάτια και βράστε τα στον ατμό για 20 λεπτά κατόπιν αφήστε τα να στεγνώσουν σε ένα σουρωτήρι, έτσι ώστε να χάσουν όσο το δυνατό περισσότερο νερό. Αν θέλετε μπορείτε να αφαιρέσετε λίγο από το εσωτερικό των κολοκυθιών
για να στεγνώσουν καλύτερα.
Κόψτε τις πιπεριές στην μέση και αφαιρέστε τα κουκούτσια. Ψήστε τις πιπεριές για λίνο στο φούρνο μέχρι να ξεφλουδίσουν.
Χτυπήστε τα αυγά με το τυρί σε κρέμα, το μοσχοκάρυδο, τα μυρωδικά και το ανθόγαλο
προσθέστε αλάτι και πιπέρι. .
Λαδώστε ένα ταψί και στρώστε μέσα τα λαχανικά. Περιχύστε τα με το μείγμα και προσθέστε το τριμμένο τυρί.
Ψήστε σε προθερμασμένο φόύρνο για 45 λεπτά στους 130 C.
Αφήστε να κρυώσει και τοποθετήστε το στο ψυγείo για 6 ώρες.
Αφαιρέστε το από το ταψί, κόψτε σε ψέτες και σερβίρετε πάνω σε σαλάτα με λίγο ελαιόλαδο