Υλικά
1 ποτήρι νερό1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι και το ξύσμα ενός πορτοκαλιού
1 μπέικιν πάουντερ
300γρ ινδική καρύδα
300γρ ζάχαρη
300γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Εκτέλεση
Σ´ένα μπολ ρίχνουμε το νερό, το χυμό, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέτουμε την καρύδα, το αλεύρι, το μπέικιν και το ξύσμα του πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε καλά να πήξει.
Σε ταψάκι με ύψος 26εκ βάζουμε λαδόχαρτο, ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε για περίπου 50' στους 175 C.
Ευχαριστώ για τη συνταγή τον Γιώργαρο ;-) https://twitter.com/#!/ruzi_basmati