English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

28 Δεκεμβρίου 2011

Γλυκά κρουασανάκια με φέτα

Υλικά
20 κρουασανάκια βουτύρου έτοιμα κατεψυγμένα
100 γρ. φέτα σε λεπτές φετούλες
1 κρόκο αβγού (χτυπημένο με νερό)
3 κουτ. σούπας μαρμελάδα φράουλα ή φρούτα του δάσους

Εκτέλεση
Bάζουμε τα κρουασανάκια σε ζεστό μέρος για να φουσκώσουν. Mόλις φουσκώσουν, τα αλείφουμε με τον κρόκο του αβγού και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 15-20 λεπτά. Mόλις ψηθούν, τα βγάζουμε σε σχάρα και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Τα κόβουμε στη μέση, τα αλείφουμε με λίγη μαρμελάδα και βάζουμε μέσα τους ένα κομματάκι φέτα. Λίγο πριν τα σερβίρουμε, τα βάζουμε σε ζεστό φούρνο για 2-3 λεπτά για να λιώσει λίγο το τυρί.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts