English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

28 Δεκεμβρίου 2011

Λαβράκι με μαραθόριζα και κρόκο Κοζάνης

Υλικά(Για 2 άτομα)
2 λαβράκια
2 μαραθόριζες
100 ml λευκό κρασί
1 ποτήρι ζωμό ψαριού
2 κουταλιές ελαιόλαδο
4 τεμάχια αστεροειδές γλυκάνισο
1 γρ. κρόκο Κοζάνης
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβετε τις μαραθόριζες σε φέτες πάχους 3 εκ., τις οποίες σοτάρετε ελαφρά σε μια κατσαρόλα όπου έχετε ζεστάνει το λάδι. Προσθέτετε τον κρόκο Κοζάνης και «σβήνετε» το φαγητό με το κρασί. Ρίχνετε το ζωμό ψαριού και βράζετε για 10΄. Έπειτα, βάζετε τα λαβράκια, το γλυκάνισο, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύετε και συνεχίζετε το μαγείρεμα για 10΄ ακόμα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts