English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

7 Δεκεμβρίου 2011

Τσάτνεϋ μάνγκο (Ινδία)

Υλικά
- 6-7 μάνγκο καθαρισμένα και κομμένα κύβους ή άλλο φρούτο
- 2 κρεμμύδια κομμένα κύβους
- 2 φλ.τσαγιού ζάχαρη
- 2 φλ.τσαγιού λευκό ξύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κουτ.σούπας τζιντζερ φρέσκο τριμμένο στον ψιλό τρίφτη
- 1 κουτ. σούπας σπόρους μουστάρδας
- 1 κουτ. γλυκού καυτερό κόκκινο πιπέρι
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 1 λεμόνι το χυμό και το ξύσμα

Εκτέλεση
- Τα σιγοβράζουμε όλα μαζί για περίπου 1 ώρα μέχρι να δέσουν. Συντηρούμε σε καθαρά βάζα ή στο ψυγείο.
(Τα τσάτνεϋ κατάγονται από την Ινδία και είναι γλυκόξυνες πικάντικες σάλτσες, με βάση φρούτα, ζάχαρη και ξύδι)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts