Υλικά
100 γρμ καπνιστό ζαμπόν ψιλοκομμένο
200 γρμ κρέμα γάλακτος
50 γρμ βούτυρο
1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
1/2 κιλό λαζάνια κόκκινα ή φετουτσίνι ή απλά
50 γρμ τυρί τριμμένο
100 γρμ καπνιστό ζαμπόν ψιλοκομμένο
200 γρμ κρέμα γάλακτος
50 γρμ βούτυρο
1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
1/2 κιλό λαζάνια κόκκινα ή φετουτσίνι ή απλά
50 γρμ τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
Βάζετε το ζαμπόν την κρέμα γάλακτος το βούτυρο και το μοσχοκάρυδο σε φαρδύ τηγάνι Ανακατεύετε και αλατοπιπερώνετε Ζεσταίνετε ελαφρά τη σάλτσα χωρίς να την αφήσετε να βράσει
Βάζετε σε μεγάλη κατσαρόλα νερό με αλάτι και λίγες σταγόνες λάδι Βράζετε τα λαζάνια σύμφωνα με τις οδηγίες και σουρώνετε.
Ανακατεύετε τα λαζάνια με τη σάλτσα, πασπαλίζετε με το τυρί και σερβίρετε.