Υλικά
5 Αυγά
2 κούπες Ζάχαρη
2 Βανίλια(ες)
1/2 κούπα Σπορέλαιο
2 κούπες Καρότο(α)
2 κούπες (για όλες τις χρήσεις) Αλεύρι
1 Μπέικιν Πάουντερ
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και την βανίλια να γίνει μαρέγκα. Προσθέτουμε το λάδι, το καρότο, τα χτυπάμε κι αυτά με την μαρέγκα γύρω στο ένα λεπτό. Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν, ανακατεύουμε, βουτυρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
5 Αυγά
2 κούπες Ζάχαρη
2 Βανίλια(ες)
1/2 κούπα Σπορέλαιο
2 κούπες Καρότο(α)
2 κούπες (για όλες τις χρήσεις) Αλεύρι
1 Μπέικιν Πάουντερ
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και την βανίλια να γίνει μαρέγκα. Προσθέτουμε το λάδι, το καρότο, τα χτυπάμε κι αυτά με την μαρέγκα γύρω στο ένα λεπτό. Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν, ανακατεύουμε, βουτυρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.