English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

2 Απριλίου 2012

Κατσικάκι φρικασέ

Υλικά
- 1 κιλό κατσίκι γάλακτος
- μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 μαρούλια - 1 ματσάκι άνηθο
- 10 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 αυγό
- μισό φλιτζ. χυμό λεμόνι
- αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά το κρέας και το κόβουμε σε μερίδες. - Ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρέας. - Προσθέτουμε ένα φλιτζάνι νερό, αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε να σιγοβράσει. - Πλένουμε καλά τα λαχανικά και τον άνηθο και τα ψιλοκόβουμε. - Τα ρίχνουμε σε μία άλλη κατσαρόλα μαζί με λίγο αλάτι, πιπέρι και νερό και τα ζεματάμε. - Μετά από λίγο τα ρίχνουμε κι’ αυτά στην κατσαρόλα με το κρέας. - Χτυπάμε το αυγό με το λεμόνι και 2-3 κουταλιές ζωμό από το φαγητό που βράζει. - Το ρίχνουμε κι’ αυτό στο φαγητό μας και ανακατεύουμε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts