English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

22 Ιουνίου 2012

Μπυρομεζές

Υλικά
4 λουκάνικα (χωριάτικα ή της αρεσκείας σας)
3 ώριμες ντομάτες (κομμένες σε ροδέλες) 
2 φέτες μπέικον (ψιλοκομμένο)
1 πράσινη πιπεριά (ψιλοκομμένη)
1/4 γκούντα (τριμμένη)
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη


Εκτέλεση
Χαράζουμε κι ανοίγουμε στη μέση τα λουκάνικα και βάζουμε μέσα τη γκούντα με το μπέικον και την πιπεριά (ανακατεμένα).
Βάζουμε τα λουκάνικα σε ένα ταψάκι και απο πάνω στρώνουμε τις ροδέλες ντομάτας. Πασπαλίζουμε με ρίγανη, αλάτι, πιπέρι.
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.
Κόβουμε τα ψημένα λουκάνικα στα 2 ή 3 κομμάτια το καθένα και σερβίρουμε με συνοδεία άφθονης κρύας μπύρας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts