English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

22 Ιουνίου 2012

Μπισκότα καρύδας

Υλικά: 
1/2 φλιτζάνι μαργαρίνη ζεστή (αλλά όχι λιωμένη) 
3/4 φλιτζάνι ζάχαρη 
1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 
1 1/2 φλιτζάνι καρύδα τριμμένη 
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 
1 βανίλια 
1 αυγό 


Εκτέλεση: 
Χτυπάμε σε ένα μεγάλο μπολ τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη έτσι ώστε να αναμιχθούν καλά και προσθέτουμε το αυγό και τη βανίλια. 
Σ' ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη μπέικιν πάουντερ και την καρύδα. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το περιεχόμενο αυτού του μπολ στο άλλο, ανακατεύοντας συνεχώς. Είναι καλό να αφήσουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για 30 λεπτά στο ψυγείο. 
Πλάθουμε μικρές μπάλες με τα χέρια μας και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί, αφού έχουμε στρώσει από κάτω αντικολλητικό χαρτί. 
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου (η ώρα εξαρτάται κι απ΄το μέγεθός τους) ώσπου να ροδίσουν και να ψηθούν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts