English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

28 Ιουλίου 2012

Έκπληξη μακαρονιού by Act

Η 35η δική μου ερασιτεχνική γευστική πρόταση, είναι η "Έκπληξη μακαρονιού by Act". Την εμπνεύστηκα στιγμιαία και τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι απλά. Η έκπληξη βρίσκεται στην εκτέλεση...
Υλικά
500γρ αχιβάδες (ή όποιο άλλο ζυμαρικό έχετε)
3 αυγά (ωμά και χτυπημένα με σύρμα)
1/4 φέτα (θρυμματισμένη)
5 φέτες καπνιστή γαλοπούλα (ψιλοκομμένη)
2 κύβους ζωμό κότας (προαιρετικά)
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό, ρίχνουμε τα: μακαρόνια, ζωμό κότας, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και βράζουμε για 15 λεπτά.
Ύστερα τα στραγγίζουμε και αμέσως προσθέτουμε τα αυγά, ανακατεύοντας καλά να πάει παντού το αυγό και να γίνει σαν ψιλή κομματιασμένη ομελέτα! (αυτή είναι η έκπληξη).
Έπειτα προσθέτουμε την φέτα και την γαλοπούλα, ανακατεύουμε κι έτοιμη η "Έκπληξη μακαρονιού by Act"!
(τα αυγά πρέπει να τα ρίξετε αμέσως στα στραγγισμένα μακαρόνια για να ψηθούν απο την θερμότητα τους!)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts